Visie

Onze visie is simpel. TilbugMedia heeft een naam hoog te houden als het gaat om klantenservice en customer satisfaction. Bij ons is klantenservice geen afdeling, het is onze drijfveer en heeft onze hoogste prioriteit.

Concu-lega’s

Soms komen klanten bij ons terecht, omdat ze klachten hebben over hun huidige dienstverlener. Onrealistische deadlines worden ruim overschreden, slechte bereikbaarheid, uurtje-factuurtje mentaliteit en tal van andere zaken die de samenwerking niet ten goede komen.

Wij staan zeer dicht bij onze klanten en handelen ook op deze wijze. Wanneer u iets in uw hoofd heeft en dit is niet haalbaar, dan zijn wij ook eerlijk en transparant hierover. Als wij iets niet weten, zeggen we dat en gaan we opzoek naar een oplossing. Het klinkt cliché, maar wij zijn “groot” geworden door klein te blijven.

Succes

Onze motivatie halen wij uit de behaalde successen en groei van onze klanten. Hoewel onze naam lokaal is, bieden wij landelijk onze diensten aan. Toch hebben wij door mond-op-mond reclame veel lokale klanten waardoor wij een goede reputatie hebben opgebouwd.