osCommerce

Het webshop systeem van osCommerce maakt het mogelijk om uw producten snel en eenvoudig online te verkopen. OsCommerce is een e-commerce oplossing die gemaakt is door een grote open source groep. Omdat wij gebruik maken van osCommerce zijn wij in staat om kwalitatief hoogwaardige en gebruiksvriendelijke webshops snel en tegen een relatief lage prijs aan te bieden.

Lage kosten met osCommerce

Door de lage kosten en het grote gebruiksgemak is osCommerce de ideale e-commerce oplossing voor zowel grote als kleine bedrijven. Wij passen osCommerce volledig aan op uw wensen. Door de Open source-oplossing betaalt u niet voor de software, maar puur voor het aanpassen van een bestaand product. Dit resulteert in lage prijzen en een snelle levertijd. Wij bieden uiteraard een eigen geoptimaliseerde osCommerce versie aan. Deze is voorzien van vele aanpassingen die standaard niet beschikbaar zijn in osCommerce. De door ons aangepaste osCommerce webshop neemt u werk uit handen en zorgt ervoor dat u moeiteloos online producten kunt verkopen.

Geschikt voor iedere ondernemer

Het overzicht van bestellingen die zijn binnengekomen kunt u gemakkelijk bekijken en u kunt eventueel de factuur direct printen of emailen. Tegelijkertijd kunt u zelfs de klant een mailtje sturen indien u vragen heeft of een product niet voorradig is. U kunt dan ook uw klanten op de hoogte houden van de bestelling door middel van een status. Dit alles wordt opgeslagen in de database zodat u altijd kunt controleren wat u met uw klanten heeft gecommuniceerd. Een complete webbased webshop met alle functionaliteiten om uw webshop tot een succes te maken. Onze aangepaste osCommerce webshops zijn geschikt voor iedere ondernemer.

Maatwerk design

Wij verzorgen ook de lay-out en het logo voor uw webshop. U hoeft dus niet uit een template te kiezen; wij stileren uw webshop volledig. U kunt direct aan de slag zodra wij de webshop voor u online zetten op een testomgeving. Wij leveren al onze osCommerce webshops zoekmachine vriendelijk af. Tevens zullen wij uw webshop aanmelden in de belangrijkste zoekmachines waardoor u daarin een toppositie krijgt.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vragen over deze dienst

Naam

Email

Onderwerp

Bericht