Magento

Een Magento webshop beginnen? of uw huidige Magento webshop uitbreiden of verbeteren? Te weinig bezoekers of te weinig verkopen? Wij helpen u graag met het starten of het verbeteren en optimaliseren van uw Magento webshop. Wij brengen helder in kaart wat u moet weten en doen om online succesvol te zijn. Tijdens het gehele proces zullen wij ondersteunen, maar ook na oplevering. Met oog voor specifieke functionele wensen leggen we de basis voor succesvolle online verkoop. Dit doen we met Magento webwinkel software.

Magento Webshop Software

Magento is momenteel het meest aantrekkelijke pakket voor e-commerce ondernemers, althans, dat vinden wij en 66% van de wereldwijde markt. Het biedt verschillende pakketten, een gratis (meestgebruikte) community editie, de betaalde Enterprise editie en het GO pakket (maandelijkse afdracht). Er zijn genoeg alternatieven, alleen geen enkele is zo ontzettend groot, en het is ook open source e-commerce software. Dit maakt het zo dat er een enorme achterban is die gratis of (verhoudingsgewijs) goedkope extensies ontwikkeld.

Wat dus resulteert in dat alles wat veel gebruikt of gewenst is, al een keer is ontwikkeld. Het hoeft dus niet opnieuw te worden uitgevonden. Er zijn ook duizenden zogenaamde templates beschikbaar, ontwerpen die al gemaakt zijn. Hierdoor is er dus de mogelijkheid om voordelig een ontwerp aan te kopen, deze aan te (laten) passen en met een relatief laag budget een unieke webshop te hebben.

Naast de grote hoeveelheid aan extensies, geeft het ook nog eens ontzettend veel vrijheid. Dit resulteert in ongelimiteerde mogelijkheden in de ontwikkeling en de uiteindelijke webshop. Of u nu een eigen webshop laat maken helemaal custom made, of u gebruikt een bestaand template welke aangepast wordt, Magento wordt al heel snel uw eigen webshop.

Het mooie is, er zijn ook al duizenden systemen gekoppeld aan Magento, de kans is zeer groot dat er al een koppeling bestaat met uw andere software systemen. En als deze er niet is, wij hebben een speciale importer/ exporter ontwikkeld om tegen een realistische investering uw webshop te koppelen.

Waarom Tilburgmedia als Magento partner?

Ons doel is heel simpel, het opleveren van winstgevende webshops. Dit kan alleen als wij meer doen dan alleen het simpelweg bouwen, wij denken meer in elk proces en stellen ons op als partner. Over de laatste jaren hebben wij voor veel verschillende markten succesvolle webshops ontwikkeld. Wij beheren zowel kleine webshops van enkele orders per dag tot grotere shops met duizenden orders per dag. Ook voor uw bedrijf hebben wij een passende oplossing.

Wij bieden de volgende Magento webshop oplossingen;

  • Magento webshop ontwikkeling
  • Magento design ontwerp en implementatie
  • Magento webshop optimalisatie
  • Magento koppelingen ontwikkeling en implementatie
  • Magento webshop marketing
  • Magento support en advies
  • Magento responsive en mobile oplossingen

Wilt u meer informatie over dit onderwerp, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vragen over deze dienst

Naam

Email

Onderwerp

Bericht