Logo Ontwerp

Een logo ontwerp kan soms behoorlijk wat voeten in de aarde hebben. U heeft misschien zelf al het e.e.a. geprobeerd om te ontwerpen, maar misschien lukt dit niet goed of bent u ontevreden over het resultaat. TilburgMedia heeft veel ervaring in het maken van logo’s voor diverse bedrijven die actief in zeer uiteen lopende branches.

Logo ontwerp in diverse bestandindelingen

TilburgMedia stuurt u standaard het logo in diverse bestandsindelingen, zodat u u logo overal kunt gebruiken en dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit. Wanneer u het logo wilt gebruiken voor bijv. reclame op een auto heeft u nog een ander formaat nodig wat niet standaard wordt meegelverd i.v.m. de grootte ervan, nl. *.eps. Uiteraard kunnen wij dit later alsnog leveren.

Eigen idee├źn

Wat belangrijk is bij het ontwerpen van een logo is dat u weet welke kleur(en) er gebruikt moeten worden. Zo zijn er nog tal van andere details die bijdragen aan het gewenste resultaat. Hoe meer informatie u ons verstrekt, des te beter zijn wij in staat om in 1 keer uw perfecte logo te ontwerpen.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vragen over deze dienst

Naam

Email

Onderwerp

Bericht