Google AdWords

Google AdWords is het online marketing programma van Google dat wereldwijd bedrijven laat groeien en omzetten doet stijgen. AdWords kunt u inzetten voor verschillende doelen, hierbij kunt u denken aan branding of het bekend maken van uw webshop. De kracht van AdWords ligt in het feit dat u zeer gericht uw doelgroep kunt targetten.

Google AdWords uitbesteden?

Google Adwords lijkt zo makkelijk. Een paar zoekwoorden en een advertentie, hoe moeilijk kan het immers zijn? Schijn bedriegt, omdat u zich waarschijnlijk wel eens afvraagt waarom uw concurrent betere resultaten behaalt. Een goede AdWords campagne vraagt om kennis, ervaring en analytisch inzicht. Dit i.c.m. met de kennis van u als ondernemer, resulteert dit in een samenwerking die ervoor zorgt dat de campagne het gewenste resultaat oplevert. Vaak denkt men goedkoper uit te zijn door alles in eigen beheer te houden zonder gebruik te maken van een Google AdWords specialist. Uiteindelijk kost het zonder een specialist u vaak meer dan het oplevert en stopt u na verloop van tijd de campagne. Herkenbaar? Hoog tijd om ons te laten uitleggen hoe AdWords ├ęcht werkt!

AdWords als online marketing strategie samen met TilburgMedia

Overtuigt van de kracht van TilburgMedia? Neem dan contact met ons op voor een advies gesprek. Wij werken nauw samen met Google en zijn dan ook Google AdWords Certified Partner. Dit betekent dat uw opdracht altijd wordt uitgevoerd door een Google AdWords Qualified Individual. Deze voldoet aan de door Google vastgestelde strenge eisen en mag zich Google AdWords Professional noemen.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vragen over deze dienst

Naam

Email

Onderwerp

Bericht