Consultancy

Bij TilburgMedia kunt u terecht voor consultancy op elk gebied van online business. Wanneer u van plan bent om een website of webshop te starten kunnen wij u bijv. voorzien van informatie op het gebied van klantgedrag op de website, hoe u het beste een webshop kunt invullen of hoe u informatie kunt verzamelen over zoekgedrag van potentiële klanten.

Marketing

Wat betreft het generen van (online) conversies, product lanceringen, branding en alle andere mogelijkheden die met online marketing mogelijk zijn, maakt TilburgMedia een compleet “GamePlan” die aansluit bij de behoefte van de klant. Daarbij gebruiken we meetbare statistieken, zodat het duidelijk is of de doelen die u voor ogen heeft, realistisch en haalbaar zijn.

Tijdelijke ondersteuning

Heeft u voor een korte periode een expert nodig op het gebied van één van onze diensten binnen uw organisatie, dan is het mogelijk om gebruik te maken van onze kennis voor een x aantal uren binnen de afgesproken periode. Hierbij kunt u bijv. denken aan het verhelpen kleine verbeteringen aan de webshop of bijv. optimalisaties aan uw AdWords campagne.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vragen over deze dienst

Naam

Email

Onderwerp

Bericht