AdMarkt

Met AdMarkt kunt u eenvoudig adverteren op Marktplaats. Het principe is simpel. Een bezoeker van Marktplaats ziet op relevante zoekwoorden uw advertentie en klikt erop. Er zit een relatief simpele formule achter. De adverteerder die het hoogste heeft geboden voor 1 klik, staat vaak boven aan.

Advertentieteksten

U kunt zich afvragen waarom u onze hulp nodig heeft bij het opzetten en onderhouden van uw AdMarkt account. Wij weten uit ervaring dat een advertentie er aantrekkelijk uit moet zien voor een potiƫntele klant, maar niet te verblijvend moet zijn. U wilt immers dat het adverteren op Marktplaats geld oplevert en niet alleen geld kost. TilburgMedia schrijft conversie gerichte teksten voor alle advertentie platformen. Daarnaast scheelt het u tijd en kunt u doen waar u goed in bent: Ondernemen. Laat u daarom bijstaan door onze professionals.

Concurrenten van AdMarkt

Naast het adverteren met AdMarkt zijn er diverse andere mogelijkheden om online meer verkopen te genereren. Voorbeelden zijn Facebook en Google AdWords, waarbij laatst genoemde de grootste concurrent is. Er zijn tal van voor- en nadelen. Groot voordeel van Marktplaats is dat het principe aan de achterkant erg eenvoudig is. Een nadeel is echter dat er bijvoorbeeld niet geografisch getarget kan worden, waardoor u misschien adverteert in delen van Nederland waar u klanten zich niet bevinden.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vragen over deze dienst

Naam

Email

Onderwerp

Bericht